עוגת אנצ'ילדה עוף-צ' ילה
עוף צ'ילה אנצ' ילדה פאי נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך תירס הקרנל, אל צ'ילי הישן, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מטבל אנצ'ילדה צ' ילי ירוק, גרין צ'ילה עוף אנצ' ילדה מחסנית, ו עוף ירוק צ'ילה מרק אנצ' ילדה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גיליון נייר על מתלה תנור נמוך כדי לתפוס כל טיפות.
מחממים תנור ל 204° במחבת 10 אינץ', מערבבים עוף, צ 'ילי ורוטב אנצ' ילדה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם תוסס.
יוצקים לתוך ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, קמח תירס, חלב וביצה עד מעורבב. מערבבים תירס. כפית על תערובת עוף.
מניחים צלחת עוגה על מדף מעל לסכל.
אופים 22 עד 27 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס לציפוי יוצא נקי. למעלה עם גבינה ועגבניות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.