עוגת אפרסק לימון ללא אפייה
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. מתאים ל-50 מנות. לכי לחנות וקחי פטל, קליפה ומיץ מלימון, גבינת שמנת מפילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, לא לאפות s ' mores עוגה, ו לא לאפות עוגת חמאת שקדים.
הוראות
מערבבים פירורים וחמאה בצלחת פאי 9 אינץ'. לחץ בחוזקה על החלק התחתון ומעלה של צלחת עוגה כדי ליצור קרום.
מקציפים גבינת שמנת ואבקת סוכר בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלב, קליפת לימון ומיץ; מערבבים היטב. קוצצים 1 כוס פרוסות אפרסק.
מוסיפים לתערובת גבינת שמנת עם ציפוי מוקצף; מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב.
למעלה עם הנותרים 2 כוסות אפרסק פרוסות.
מברשת ריבת משמש על אפרסקים. למעלה עם פטל. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה. חנות שאריות עוגה במקרר.