קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אפרסק שמנת חמוצה

עוגת אפרסק שמנת חמוצה
עוגת אפרסק שמנת חמוצה היא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שמנת, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: עוגת אפרסק שמנת חמוצה, עוגת אפרסק שמנת חמוצה, ו עוגת אפרסק שמנת חמוצה.

הוראות

1
הפוך את הקרום: הדופק 1 ¼ כוס קמח, 2 כפות סוכר, ו 1/8 כפית מלח במעבד מזון לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
הוסף 8 כפות נתחי חמאה (כ 4 אונקיות לפי משקל); תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים חלמון ביצה, ודופק. עם ריצת המכונה, להוסיף מי קרח בזרם איטי, יציב דרך צינור הזנה עד הבצק נשאר מתפורר אבל מתחיל רק להחזיק יחד. להפוך את הבצק על משטח עבודה; צורה לדיסק. לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה (עד 2 ימים).הפוך את ציפוי הסוכר החום: באמצעות מזלג לערבב את הסוכר החום, הנותרים 3 כפות קמח, אבקת אפייה, קמצוץ של מלח בקערה בינונית עד משולב היטב יותר אבקתי מאשר clumpy. באמצעות הידיים או בלנדר מאפה, לחתוך הנותרים 4 כפות חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר חוםסוכר חום
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מגלגלים את הבצק: על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לבערך 1/8 אינץ'. להתאים לתוך צלחת עוגה ½ 9 או 10 אינץ '(כ 1 ½ אינץ ' עמוק). לקצץ קצה 1 אינץ'; לקפל מתחת, ו crimp או לקשט לפי הצורך. תנקב את תחתית הבצק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
העבר למקפיא במשך 30 דקות. הבצק הזה יכול להיות דביק, לפעמים קל יותר לגלגל אותו בין יריעות מקומח של קלף.עיוור אופים את הקרום: מחממים תנור ל 400 מעלות f. קרום עם נייר קלף, וממלאים עם משקולות עוגה או שעועית יבשה. ודא שהשפה מכוסה לחלוטין בקלף או לעשות צווארון לסכל כדי להיות בטוח; אופים במשך 10 דקות. בזהירות להסיר משקולות קלף. חזור לתנור ואופה עד חום זהוב בקושי חיוור, 5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
להעביר מתלה חוט מגניב; להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות.הפוך את המילוי: פרוסה כל אחד מארבעה חצאי אפרסק ל 3 פלחי שווים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
חותכים את 2 חצאי אפרסק הנותרים לקוביות ½ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
8
שים את טריזי אפרסק וקוביות יחד לתוך קערה בינונית, ומפזרים סוכר מגורען וקמצוץ של מלח; בעדינות לזרוק את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אפרסקאפרסק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
בואו לעמוד 15 דקות. בינתיים מורחים חצי שמנת חמוצה על החלק התחתון של קרום מקורר; מפזרים שליש ציפוי הסוכר החום על גבי שמנת חמוצה. מסדרים את טריזי האפרסק בתבנית מעגלית הדוקה, לוחצים או חופפים אותם מעט כדי להתאים בנוחות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קרוםקרום
אפרסקאפרסק
10
מורחים את האפרסקים חתוכים הנותרים ואת כל הנוזל המצטבר באופן שווה על טריזי האפרסק; להפיץ או לנקד את החלק העליון עם הנותרים 3 כפות שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
אפרסקאפרסק
מורחיםמורחים
11
מפזרים עם ציפוי סוכר חום שנותר.מכסים רק את הקצה החשוף של הקרום עם טבעת של נייר כדי לשמור על הקרום מלהיות חום מדי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
לאפות עוגה עד מילוי מבעבע ציפוי זהוב חום, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.