עוגת אפרסק שקד הפוכה
עוגת אפרסק שקד הפוכה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 446 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך תמצית שקדים, שקדים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 33%. נסו סוכר חינם אפרסק שקדים במהופך עוגה, אפרסק הפוך עוגה, ו אפרסק הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה מחבת עוגה עגולה 9 אינץ'. ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר 1 כף מים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב חלק ועמוק, 8 עד 11 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מוכן להטות כדי מעיל התחתון. סדר את טריזי האפרסק בנוחות בתחתית המחבת בשכבה אחת, חיתוך כדי להתאים במידת הצורך.
מערבבים את הקמח, השקדים, אבקת האפייה והמלח במעבד מזון ודופק עד שהשקדים נטחנים היטב.
מקציפים את 7 כפות הנותרים חמאה 3/4 כוס סוכר בקערה גדולה עם מערבל במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 4 דקות.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בתמציות וניל ושקדים. מקציפים את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם חלב מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח; להכות בכל תוספת עד רק incorporated.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה ואופים עד הזהב וקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות.
העברה למתלה ולתת מגניב 30 דקות. הפוך על צלחת ולתת מגניב לחלוטין.