עוגת אפרסקים II
צריך קינוח צמחוני? פודינג אפרסק פאי II יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 941 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, קליפת עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג קוקוס, עוגת אפרסק מיושנת, ו עוגת פודינג אפרסק.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערת ערבוב גדולה, להכות ביצים וסוכר יחד. מערבבים בחלב ווניל.
מסדרים פרוסות אפרסק בתחתית מחבת פאי מצופה מאפה.
יוצקים תערובת פודינג על אפרסקים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולאפות 45 דקות נוספות, עד פודינג מוגדר וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.