קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אשכוליות ופרג

עוגת אשכוליות ופרג
עוגת אשכוליות ופרג היא lacto אובו צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 133 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, חמאה, גלגלית סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחם פרג אשכוליות, לחם פרג אשכוליות, ו אשכוליות-ויניגרט פרג.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חמאה ואז קמח 1.5 ליטר בנדט או טבעת בדיל. הכה יחד את החמאה והסוכר עד חיוור ורך. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, ואחריו וניל, קמח, אבקת אפייה, שמנת חמוצה, גרידת אשכוליות ומיץ, וזרעי פרג קלויים.
מרכיבים שתצטרך
גרידת אשכוליותגרידת אשכוליות
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
לגרד לתוך הפח וליישר אותו.
4
אופים עבור 40-55 דקות, בהתאם לצורת הפח שלך, עד שיפוד דקר יוצא נקי. תשאיר בקופסת השימורים להתקרר קצת בזמן שאתה מכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
לחמם בעדינות את גלגלית סוכר, חמאה ומיץ אשכוליות כדי להמיס את החמאה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
הסר מהחום, מערבבים את ההתלהבות וקריר במשך כ 10 דקות עד מעובה וסירופ.
7
להפוך את העוגה החמה החוצה על מתלה קירור מברשת חצי זיגוג על העוגה. כפית את השאר מעל, לאט לאט, כך שהוא שוקע פנימה
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.