קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת בוץ מיסיסיפי II

עוגת בוץ מיסיסיפי II
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת בוץ מיסיסיפי, עוגת בוץ מיסיסיפי, ו עוגת בוץ מיסיסיפי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 9x13 מחבת עוגה אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
במחבת רוטב גדולה על אש נמוכה, להמיס 1 כוס חמאה או מרגרינה ואת הקקאו. מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום ולהוסיף סוכר לבן, להכות היטב. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ביצהביצה
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ומלח ומערבבים לתוך תערובת הביצה. מערבבים את האגוז הקצוץ וכפית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוציאים עוגה מהתנור ומפיצים את קרם המרשמלו על העוגה. ציפוי שוקולד כפית על ציפוי מרשמלו בעוד העוגה היא עדיין חמה וממושכת. העוגה תקבל "muddied" על ידי פעולה מתפשטת.
מרכיבים שתצטרך
קרם מרשמלוקרם מרשמלו
מרשמלומרשמלו
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
כדי להפוך את הדובדבן: היכו יחד את 1/4 כוס חמאה או מרגרינה, 1/3 כוס קקאו, 1 כפית וניל, החלב והסוכר של קונדיטור. פעם כף משולבת היטב על העוגה עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ונילוניל
אבקת קקאואבקת קקאו
ציפויציפוי
סוכרסוכר
חלבחלב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.