קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בוקאי

עוגת בוקאי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת בוקאי, גלידת בוקאי, ו Biscoff Buckeye (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F. בצלחת פאי זכוכית 9 אינץ ' משלבים פירורי קרקר שוקולד גרהם וחמאה מומסת עד פירורים רטובים ביסודיות. לחץ פירורים לתוך החלק התחתון וצדדים של צלחת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר שוקולד גרהםפירורי קרקר שוקולד גרהם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים במשך כעשר דקות עד הקרום הוא מוצק. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי להוסיף Neufchâtel (או גבינת שמנת) וחמאת בוטנים, לערבב עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
NeufchatelNeufchatel
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים פירורי קרקר גרהם, ממתקים סוכר, חמאה מומסת, ווניל ולאחר מכן לערבב עד משולב היטב. בקערה בינונית, הניחו בצד שתי כוסות של תערובת חמאת בוטנים עבור buckeyes ושמרו את השאר למילוי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כדי לעצב את buckeyes, לגרוף מעט פחות מאשר כף של תערובת חמאת בוטנים להתגלגל לתוך כדור.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים כדורים על קלף מצופה תבנית אפייה דוקר כל אחד עם קיסם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
7
מניחים כדורי חמאת בוטנים בהקפאה במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
8
בעוד כדורי חמאת בוטנים נמצאים במקפיא, לערבב יחד את מילוי חמאת בוטנים שמורות עם Neufchâtel (או גבינת שמנת) וחמאת בוטנים בקערה של מערבל דוכן עד בשילוב טוב. מוסיפים לאט שמנת כבדה ומערבבים על גבוה בינוני עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
NeufchatelNeufchatel
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תערובת יהיה קל יותר fluffier. סקופ תערובת לתוך קרום קרקר שוקולד מקורר קרקר לקרר עד להגדיר, 2 עד 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
10
בדוד כפול, או קערת זכוכית בטוחה במיקרוגל, להמיס שוקולד עד חלקה. אם משתמשים במיקרוגל, מחממים גבוה במשך 30 שניות ואז מערבבים, ואז לחזור ב 10 במרווחים שניים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
תן לשוקולד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12
הסר כדורי חמאת בוטנים מקפיא לטבול מערבולת שוקולד באמצעות קיסמים להיזהר להשאיר מעגל של חמאת בוטנים חשופים על גבי. להחזיר buckeyes לקלף מצופה גיליון אפייה להגדיר. לאחר שתסיים לטבול את buckeyes, להסיר את הקיסמים ולהשתמש בהם כדי להחליק על החור. להכניס למקרר במשך 30 דקות או עד שנקבע לחלוטין. לאחר הגדרת buckeyes, מניחים 10 buckeyes במרווחים שווים על גבי העוגה הצוננת. מכסה ומקרר כל שאריות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מסטיק מנטהמסטיק מנטה