עוגת בורבון
עוגת בורבון היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרגרינה, אגוז מוסקט טחון, ציפוי קינמון רול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת שכבות בורבון עם גאנש בורבון וקרם חמאה שוקולד חלב, עוגת קרפ בורבון עם גאנש שוקולד קרמל בורבון, ו עוגת חג כל המטרה או עוגת תפוחים אוכמניות בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ופלים קצוצים, 1 כוס הקמח, הצימוקים והפקאנים; להפריש.
לנצח מרגרינה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים 2-1 / 2 כוסות קמח, אבקת האפייה ואגוז מוסקט; מערבבים היטב. להתמזג בורבון. מערבבים בעדינות בתערובת פרוסות שמורות.
מורחים למחבת צינור מרופדת בנייר שעווה מרופדת 10 אינץ'.
אופים 1 שעה 15 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 20 דקות.
הסר מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
טפטוף עם זיגוג אבקת סוכר.