ניתן להכין את המתכון של עוגת בורגר 'n' נקניקייה תוך כשעתיים ו-15 דקות. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-25 גרם שומן. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם אבקת אפייה, תפוז, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 30%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בורגר/לחמניות נקניקיות 100% מחיטה מלאה, Dog Haus "Sooo Cali" נקניקייה Copycat, ו-Confetti Corn Dog Toper.
הוראות
1
מכינים את בלילת העוגה לפי הוראות האריזה.
2
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן ומקומח. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
4 עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות
3
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, מחולקות
3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרפדים תבנית בנייר אפייה. צייר שניים 2-3/4-in. עיגולים, שניים בגודל 1-1/2 אינץ'. עיגולים ושני 3-1/4-in. x 1-1/2 אינץ'. אליפסות על הנייר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
9
מורחים 1-1/2 אינץ'. עיגולים עם בלילת שוקולד. על כל אליפסה ועל כל עיגול שנותר מורחים 2 כפות בלילת לימון; מפזרים עיגולים עם שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
10
אופים ב-400 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהשוליים מזהיבים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
12
זורקים את שאר הבלילה בכפות של 3 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
13
אופים במשך 8 דקות או עד שהשוליים מזהיבים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
15
מניחים את העוגה על מגש או 14 אינץ'. x 10 אינץ'. מגש או לוח מכוסה. גוון שתי פחיות של ורוד פרוסט עם צבע מאכל אדום; החלק העליון והדפנות של העוגה כפור. עם קצה כוכב מס' 16 וציפוי לבן, מצמידים גבול חבל סביב החלק העליון והתחתון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
16
בעזרת ציפוי לבן, יוצרים שניים בגודל 4 אינץ'. עיגולים על עוגה לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
17
מניחים עוגיית לימון עגולה, הצד השומשום כלפי מטה, על צלחת אחת ללחמניית המבורגר. גוון 3 כפות ציפוי ירוק; למרוח חצי על לחמנייה לחסה. למעלה עם עוגיית שוקולד להמבורגר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
לגבינה, גוון 2 כפות ציפוי עם צבע מאכל צהוב וכתום; מורחים כף אחת על המבורגר. עבור קטשופ, גוון 2 כפות ציפוי אדום; לטפטף 2 כפיות על גבינה. עבור חרדל, גוון 2 כפות ציפוי צהוב; לטפטף 2 כפיות על קטשופ.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונלי
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
19
למעלה עם עוד המבורגר עוגיות שוקולד; חזור על שכבות של גבינה, קטשופ וחרדל. הניחו את שאר הקטשופ והחרדל בצד לנקניקייה. לחלק העליון של לחמניית המבורגר, מורחים את יתרת הציפוי הירוק על התחתית של עוגיית הלימון העגולה שנותרה; מניחים מעל חרדל.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
20
ללחמניית נקניקיות, מניחים עוגייה אובלית, הצד העליון כלפי מטה, על הצלחת השנייה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית נקניקיות
גליל פירות
21
חוצים עוגת ספוג אחת לשניים לאורכה ומעצבים נקניקייה (שמרו את חצי עוגת הספוג שנותרה לשימוש נוסף). גוון 1/4 כוס ציפוי חום-אדום; לפרוס על נקניקייה.
לפחית סודה, חתוך קצה אחד מכל אחת מעוגות הספוג הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
26
חותכים שתי עוגות ספוג לשניים לאורך. העמידו עוגת ספוג שלישית, הצד החתוך כלפי מטה, על העוגה. מסדרים את החצאים הנותרים מסביב לעוגת ספוג, צדדים חתוכים פנימה. גוון 3/4 כוס ציפוי אדום; דפנות הכפור של פחית. גוון 3 כפות ציפוי אפור עם צבע מאכל שחור; כפור למעלה ולעשות שפה סביב תחתית הפחית. הכנס קשיות למרכז הפחית. צינור "קולה" ועיצובים על פחית עם ציפוי לבן.
ניתן לשלב עוגה עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה משלימים פטל אדום, תות שדה ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!