עוגת בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי בטטה. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו אפוי, אבקת אפייה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
מניחים תבנית אפייה על המדף.קמח קל משטח עבודה ומגלגל את הבצק החוצה לסיבוב בקוטר של כ-12 אינץ 'ובעובי של 1/4 אינץ'. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם הבצק ולקפל את עודף מתחת לעצמו, crimping את הקצוות כדי לאטום.
מניחים במקרר בזמן שאתה עושה את המילוי.
מניחים את הקמח הנמדד, קינמון, allspice, אבקת אפייה, ציפורן, ומלח בקערה קטנה וקצף לשלב; להפריש.
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות בינונית עד חלקה, על 3 דקות.
הוסף את הביצים 1 בכל פעם, ומאפשר לשלב הראשון לחלוטין לפני הוספת השני. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית, להוסיף את הסוכר, ומערבבים עד מלא משולב, על 1 דקה. הפחת את המהירות לנמוך, הוסף את תערובת הקמח השמורה, חלב מרוכז, חמאה מומסת ווניל ומערבבים עד שרק שולבו.
מניחים את העוגה על תבנית האפייה החמה ואופים עד המילוי מוגדר רק באמצע ואת הקצוות נפוחים, על 50 עד 60 דקות.
הסר מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה, על 1 שעה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.