עוגת בטטה
עוגת בטטה היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, בטטות, allspice הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s.
הוראות
עוגת פאי Parbake במשך 10 עד 12 דקות עד השחמה קלה.
במערבל לעמוד מצויד קובץ מצורף משוט לערבב יחד בטטות, ביצים, וניל, קינמון, allspice וסוכר חום עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך קליפת עוגה פרבדה. לעטוף את קצה הקרום בנייר כסף.
מניחים לתנור ב 325 מעלות F ואופים במשך 1 שעה.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין על מתלה לפני חיתוך והגשה.