עוגת בטטה IV
פאי בטטה IV הוא מתכון דרומי המגיש 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 344 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, מלח, תמצית מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s.
הוראות
מרתיחים בטטה שלמה בעור במשך 40 עד 50 דקות עד הסוף. הפעל מים קרים על בטטה, ולהסיר את העור. להתפרק בקערה גדולה.
ממיסים 1/4 כוס חמאה או מרגרינה, ושופכים אותו בקערה עם תפוחי אדמה מתוקים. הכה עם מיקסר חשמלי עד חלקה. מערבבים בחלב מרוכז ממותק, קינמון, קליפת תפוז, וניל, אגוז מוסקט, מלח, וביצה 1.
יוצקים לתוך קרום unbaked.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 20 דקות.
הסר את העוגה מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בעוד העוגה אפייה, להכין את הציפוי.
מערבבים יחד 1 ביצה, סירופ תירס, סוכר חום, 1 כף חמאה מומסת, טעם מייפל, פקאן.
אופים עוד 25 דקות עד הסט.