עוגת בטטה אדווה קינמון
עוגת בטטה של קינמון אדווה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 961 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, ביצים, תמצית רום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו קינמון ללא גלוטן ועוגת בטטה קרושה פקאן קלויה, עוגת תבלינים בטטה עם ציפוי גבינת שמנת קינמון מייפל, ו בעיטה מתוקה: צ'יפוטלה קינמון בטטה צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות פרנהייט חמאה וקמח 12 כוסות צרורות פאן.
בקערה קטנה שלבו את הסוכר החום, הפקאנים והקינמון; מניחים בצד.
בקערה גדולה, לשלב את 1 כוס חמאה וסוכר. מקציפים במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת קרם. מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, הבטטות והווניל.
בקערה בינונית שלבו את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, המלח ואגוז המוסקט. מוסיפים אותו בהדרגה לתערובת החמאה ומערבבים היטב.
יוצקים חצי בלילת בטטה לתבנית מוכנה.
מפזרים באופן שווה את תערובת הסוכר החום. כף את הבלילה שנותרה באופן שווה מעל השטרויזל.
אופים עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה.
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים. כף את זיגוג הרום על עוגה מקוררת, פורסים ומגישים.
בקערה קטנה מקציפים יחד את כל המרכיבים לתערובת אחידה.