המתכון פאי בטטה עם מאפה קמח תירס מוכן בערך 4 שעות ו-15 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך זנגביל טחון, חמאה, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מקלות לחם בטטה קמח תירס, צ'יפס קמח תירס בטטה - 3 נקודות, ו פאי תפוז - בטטה עם קרום רוזמרין-קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים קמח, קמח תירס ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
אפונה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מפזרים מים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של קערה (1 עד 2 כפיות מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף בניילון נצמד; לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
5
תנור חום עד 218°. עם מערוך מקומח, רול מאפה לתוך עגול 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1/2 אינץ ' מ שולי הצלחת. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.