קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

עוגת בטטה עם ציפוי פקאן

עוגת בטטה עם ציפוי פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל פאי בטטה עם תוספת פקאן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 345 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם בתוספת עוד 1/2 כוס סוכר חום, סירופ מייפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת בטטה עם ציפוי פקאן, תבשיל בטטה עם ציפוי פקאן, ו תבשיל בטטה עם ציפוי פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 להפוך את קרום העוגה. (ראה מתכון קרום עוגה להוראות על אפיית קרום עוגה מראש.) אם אתה משתמש קרום קפוא קנה בחנות, אתה לא צריך מראש לאפות אותו, רק להפשיר אותו 10 דקות לדקור את התחתונה בכל רחבי עם מזלג לפני השימוש.2 להפוך את פירה בטטה. בסיר גדול, לכסות את חתיכות בטטה עם מים ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 15 דקות או עד חתיכות בטטה רכים כאשר דקר עם סכין או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבת רוטבמחבת רוטב
סכיןסכין
2
ניקוז. פירה במעבד מזון עד חלקה. ייתכן שיהיה עליך להוסיף בחזרה קצת נוזל (כף או שתיים של מים) כדי לקבל עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
בואו מגניב לחלוטין לפני השימוש.3 להכין את העוגה. מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מניחים מתלה בתחתית התנור. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, 1/3 כוס סוכר חום, וסירופ מייפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ מייפלסירופ מייפל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
5
מוסיף את פירה בטטה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ו 3/4 כוס שמנת.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קרםקרם
מלחמלח
6
מערבבים עד חלקה לחלוטין.
7
יוצקים לתוך קרום מקורר.4
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
8
אופים את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים על המדף הנמוך ביותר במשך 50 דקות, עד המילוי נקבע. ייתכן שתרצה לאוהל את הקצוות של העוגה עם נייר אלומיניום או מגן קרום עוגה כדי למנוע את הקצוות קרום העוגה לשרוף. מגניב על מתלה במשך שעה אחת. לאחר מכן להעביר למקרר להירגע לחלוטין.5 להפוך את ציפוי פקאן. ממיסים 3 כפות חמאה בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מוסיפים 1/2 כוס סוכר חום ומבשלים, ערבוב, עד חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
11
מוסיפים 1 כף שמנת, ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
12
מוסיפים את הפקאן, מערבבים כדי לכסות את הפקאן בתערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
סוכרסוכר
13
בואו מגניב במשך 1 דקה.
14
יוצקים תערובת על פאי מקורר. השתמש מרית גומי כדי להפיץ ציפוי מעל החלק העליון של העוגה. מגניב עד ציפוי התקשח, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5