עוגת בייגלה תות
עוגת בייגלה תות דורש על 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 157 אוהדים. אם יש לכם גבינת שמנת, סוכר, בייגלה גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, עוגת תות-בייגלה, ו עוגת בייגלה תות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בתערובת קערה בינונית יחד בייגלה מרוסק, מרגרינה מומסת, ו 1 כף סוכר. הקש תערובת בחוזקה לתוך החלק התחתון של 9x13 אינץ תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות, עד השחמה קלה. מגניב לגמרי.
בקערת ערבוב בינונית, היכו יחד גבינת שמנת רכה וסוכר כוס 1 עד חלקה ורכה. מקפלים ציפוי מוקצף להפיץ תערובת שווה על קרום מקורר.
מניחים ג ' לטין בקערה עמידה לחום בינונית ויוצקים במים רותחים. מערבבים בעדינות עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
מוסיפים תותים קפואים וממשיכים לערבב עד שהתערובת מתחילה להתעבות. צ ' יל עד חצי המשרד אבל עדיין pourable.
יוצקים תערובת ג ' לטין על שכבת גבינת שמנת. להירגע לפחות 2 שעות לפני ההגשה.