עוגת בית קברות
אם יש לכם ביצים, חלב, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת בית קברות, עוגת בית קברות רדוף, ו עוגת בית קברות זומבי.
הוראות
בקערה, לשלב קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח; להפריש. בסיר, לשלב חמאה, מים וקקאו; להביא לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים לתערובת הקמח; מכים היטב. הכה בשמנת חמוצה וביצים.
יוצקים לתוך 13-in משומן. אקס-9-אין. תבנית אפייה.
אופים ב 350° במשך 35-38 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל במשך 5 דקות.
בינתיים, בסיר, לשלב חמאה, חלב וקקאו; להביא לרתיחה.
הסר מהחום; מערבבים בסוכר ווניל.
יוצקים מעל עוגה חמה. עוגיות שוקולד קראמבל; מפזרים על זיגוג בעוד עדיין חם. מגניב לגמרי.
עבור מצבה, להשתמש הדובדבן לקשט עוגיות וניל עם מילים או פרצופים; מקום על עוגה. עבור רוח רפאים, לעשות ערימות של ציפוי מוקצף; להשתמש הדובדבן להוסיף עיניים ופה לפי הצורך. להכניס למקרר לפחות 1 שעה. רק לפני ההגשה, להוסיף דלעות ותולעי גומי אם תרצה.