עוגת בלגן של איטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Eton בלגן עוגה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 283 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. 355 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, מקצפת קינים, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Eton Mess Cake, Eton Mess, ו Eton Mess.
הוראות
גריז עמוק, 20 x 30cm traybake או צליית פח, ואז קו עם קלף.
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ממיסים את החמאה, מורידים את החום ומערבבים את השמנת והוניל.
מערבבים את הקמח, השקדים, אבקת האפייה ואת כפית מלח משובח ומניחים בצד לאחר כך.
שים את הסוכר גלגלית וביצים לתוך קערה גדולה, ולהקציף עם מקצף חשמלי עד עבה מאוד קצף, על 5 דקות.
יוצקים את תערובת החמאה, מקציפים לזמן קצר, ואז מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים לזמן קצר עד אפילו. מערבבים את התותים הקצוצים, ואז יוצקים את הבלילה לתוך הפח ומפלס את החלק העליון.
פזר את התותים פרוסים מקצפת על העוגה, ולאחר מכן אופים עבור 40-45 דקות עד עלה, זהוב שיפוד יוצא נקי. מגניב במשך 20 דקות בפח, ולאחר מכן להעביר את העוגה למתלה. ממש לפני ההגשה, אבק עם מעט סוכר דובדבן. תהנה עם שאר קרם כפול, קצפת אם אתה רוצה.