עוגת בנופי
עוגת בנופי היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם חלב מרוכז, שמנת כבדה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת בנופי, עוגת בנופי, ו עוגת בנופי.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
יוצקים חלב מרוכז לתוך צלחת עוגה ומערבבים קמצוץ נדיב של מלח. מכסים צלחת עוגה עם נייר לסכל ולסכל בחוזקה סביב השפה. שים במחבת צלייה, ולאחר מכן להוסיף מספיק מים רותחים חמים כדי להגיע חצי בצד של צלחת עוגה, לוודא כי נייר הוא מעל המים.
אופים, מילוי מחבת עד אמצע הדרך עם מים על כל 40 דקות, עד חלב הוא עבה צבע קרמל זהב עמוק, על 2 שעות.
הסר צלחת עוגה מאמבט מים ולהעביר טופי לקערה, ואז טופי צונן, חשוף, עד שהוא קר, על 1 שעה.
בעוד טופי הוא מצמרר, צלחת עוגה נקייה ואופים piecrust בו על פי הוראות החבילה. Piecrust מגניב לחלוטין במחבת על מדף, על 20 דקות.
מורחים טופי באופן שווה בקרום, וצינה, חשופה, 15 דקות.
חותכים בננות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ועורמים מעל טופי.
Beat שמנת עם סוכר חום בקערה נקייה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות, ואז תל מעל העוגה.
* טופי יכול להיות מקורר עד 2 ימים (כיסוי לאחר 1 שעה).* קרום מלא טופי יכול להיות מקורר עד 3 שעות.