עוגת בננה אגוזים
אם יש לך חצאי פקאן, בננות, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: אוכמניות בננה אגוז אפוי שיבולת שועל, חמאת אגוזים בננה עם Cacao Nibs (Paleo, Vegan + Whole30), ו עוגת בננה ללא ביצים, איך להכין עוגת בננה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
להפריד את הביצים ולהניח בצד.
מערבבים את סודה לשתיה לתוך החמאה. קרם 1/2 כוס חמאה או מרגרינה עם סוכר לבן.
מוסיף את החלמונים, וניל, פועם היטב.
מוסיפים קמח לסירוגין עם הבננות הפירה. מערבבים בתערובת החמאה.
מקציפים את החלבונים עד נוקשים. מערבבים את הפקאן לתוך הבלילה עוגה ואז לקפל את החלבונים ביצה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 דקות או עד מבחן עוגות נעשה.
תן לעוגות להתקרר במחבתות.
כדי להפוך את הדובדבן: קרם 3 כפות חמאה או מרגרינה עם הסוכר של ממתקים. מוסיפים את השמנת הכבדה עד מעורבב היטב.
מורחים ציפוי על שכבות עוגה מקורר. למעלה עם חצאי פקאן אם תרצה.