עוגת בננה הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Banananan הפוך עוגה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת banananan הפוכה, עוגת Banananan הפוכה, ו עוגת Banananan הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני, ואז מערבבים בסוכר חום, רום, וקמצוץ מלח ומבשלים, ערבוב, 4 דקות.
הסר מהחום ולסדר בננות על גבי תערובת סוכר במעגלים קונצנטריים, מתאים חתיכות רבות ככל האפשר.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח. הכה יחד חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים ברום ווניל. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם חלב, מתחיל ומסתיים בקמח, ערבוב עד רק incorporated.
הבלילה כפית על בננות, החלקה למעלה, ואופים עד העליון הוא זהוב וקטיף עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות.
בואו עוגה לעמוד במחבת 5 דקות. הפוך צלחת מעל מחבת ולהפוך עוגה על צלחת (שמירה על צלחת ומחבת לחצה בחוזקה יחד). החלף כל בננה דבוקה לתחתית המחבת.
מגישים עוגה חמה מעט או בטמפרטורת החדר.