עוגת בננה מיושנת
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך גרידת תפוז, סוכר מגורען, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מהפך עוגת בננה מיושנת, לחם בננה מיושן, ו פודינג בננה מיושן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות. גריז וקמח מחבת עוגה עגולה 9 על 2 אינץ'.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לערבב את הבננות, סוכר מגורען, וסוכר חום במהירות נמוכה עד בשילוב. עם המיקסר עדיין נמוך, להוסיף את השמן, ביצים, שמנת חמוצה, וניל, גרידת תפוזים.
בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את החומרים יבשים ומערבבים רק עד בשילוב. מערבבים באגוזים הקצוצים, אם משתמשים.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך 45 עד 50 דקות, עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 15 דקות, להפוך על מדף קירור, מגניב לחלוטין.
מורחים את הציפוי עבה על גבי העוגה ולקשט עם חצאי אגוז, אם משתמשים.
מערבבים את גבינת שמנת, חמאה, ווניל בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במהירות נמוכה עד רק בשילוב. אל תצליף!
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד חלקה.