עוגת בננה עם אגוזי לוז
עוגת בננה עם אגוזי לוז היא קינוח שמגיש 8. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 919 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. לכו לחנות ואספו מלח, חמאה, סוכר חום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכונים דומים: עוגת בננה עם אגוז קרמל, עוגת פודינג, ו עוגת אננס-קוקוס.
הוראות
ציוד מיוחד: 9-אינץ עוגת מחבת
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
צולים את האגוזים ונותנים להם להתקרר לגמרי.
במעבד מזון טוחנים את האגוזים עם הסוכר עד שהם עדינים מאוד.
בעזרת מערבל ידני, שמנת את החמאה; לאחר מכן מוסיפים את תערובת הסוכר.
מוסיפים את הביצים ומערבבים.
מוסיפים את השמנת החמוצה והווניל ומערבבים.
מערבבים פנימה את מחית הבננה. מערבבים פנימה את הקמח, אבקת האפייה והמלח ליצירת בלילה חלקה.
לאפייה מכסים את תחתית תבנית העוגה בחלק משמיר אגוזי הלוז המחומם (מיקרוגל 40 שניות בערך). מניפים מעליו כמה פרוסות בננה וכף פנימה את הבלילה.
אופים עד להתייצבות, בערך 35 עד 40 דקות. להתחמם בתנור נמוך ולהפוך אותו ברגע האחרון.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הסוכר החום והאגוזים. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, התזה של ורמוט, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
עוגת בננה עובדת ממש טוב עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "