עוגת בננה עם סירופ מייפל חם
טארט בננה תפוחים עם סירופ מייפל חם הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרום עוגה, חמאה, תפוחים של סבתא סמית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בננה שמנת חמוצה וופלים עם מייפל חם - סירופ דבש, טוסט צרפתי בג'בטה עם סירופ מייפל תפוחים חם, ו פנקייק עם סירופ מייפל חם וחמאת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מחממים את החלב, שמנת כבדה, שעועית וניל או תמצית, וחצי הסוכר לרתיחה (ממש מתחת לרתיחה). בקערה קטנה מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואת שאר הסוכר וממזגים אותו על ידי הוספת כמות קטנה של תערובת חלב מחוממת לקערה תוך לטאטא כל הזמן (המכונה קשר). עכשיו לשפוך את הקשר (תערובת ביצה) לתוך סיר חלב, ערבוב כל הזמן. אתה רק מחמם אותו. אל תרתח. אל תבשל. הרעיון הוא להימנע מהכנת ביצים מקושקשות! המשך בישול על חום בינוני עד התערובת מתחילה להתעבות כך זה יהיה מעיל האחורי של כף, על 5 דקות.
במחבת גדולה, מטגנים את התפוחים והבננות בחמאה ומוסיפים מיץ קינמון ולימון ומערבבים למעיל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולאפשר לבשל עד תפוחים רכים וקרמל צבעוניים, על 20 עד 25 דקות ולתת מגניב.
מחממים תנור ל 350 מעלות F
לקבלת ציפוי פירור, באמצעות כף עץ, לערבב שיבולת שועל, קמח, סוכר וחמאה עד התערובת דומה פירורי לחם.
שלב את התפוחים מקורר עכשיו עם הקרם, לשפוך לתוך קליפת העוגה העליון עם תערובת שיבולת שועל.
אופים עד הקרום הוא אפוי לחלוטין חום זהוב, על 15 דקות.
מחממים סירופ מייפל כליווי ומגישים.