עוגת בננה קפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה בננה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 199 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, יוגורט סויה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. נסו עוגת בננה קפה, עוגת בננה קפה, ו עוגת קפה לחם בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את זרעי פשתן הקרקע עם מים חמים ולהניח בצד להתעבות.
מערבבים את הסוכר turbinado וקינמון יחד בקערה קטנה. תניח בצד.
מערבבים את יוגורט סויה, חלב סויה, וניל וצוף אגבה בקערה.
שלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.
יוצקים את תערובת יוגורט סויה לתערובת הקמח ומערבבים רק עד בשילוב.
יוצקים חצי הבלילה לתוך המחבת מוכן ולהתפשט כדי לכסות את התחתונה. חותכים את הבננות ומניחים את הפרוסות על הבלילה.
מורחים את הבלילה שנותרה על הבננות.
מפזרים עם קינמון הנותרים-סוכר.
אופים במשך 25 דקות, או עד העוגה מופיעה להגדיר באמצע. אפשר להתקרר במשך כמה דקות לפני חיתוך לתוך 6 פרוסות והגשה.