עוגת בצל
עוגת בצל דורשת כ -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 ומחירו 44 סנט למנה מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 124 קלוריות . גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 10% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו את עוגת הבצל האמיש , עוגת הבצל האמיש , ו- Zwiebelkuchen (עוגת בצל) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בייקון עד שהוא פריך; מסננים את הבייקון וזורקים את נטיפי המחבת. באותה מחבת מבשלים בצל בחמאה עד לריכוך. מגניב.
בקערה גדולה מערבבים שמנת חמוצה, קמח ומלח; להוסיף ביצים. מערבבים פנימה את הבייקון והבצל; לְהַפְרִישׁ.
מפרידים בצק גליל סהר לארבעה מלבנים. טפחו את הבצק על התחתית ו-1 אינץ' במעלה הצדדים של 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת, מתיחה לפי הצורך. צובטים את הקצוות יחד כדי לאטום.
יוצקים את תערובת הבצל על הבצק.
אופים ב-375 מעלות למשך 30 דקות או עד שהציפוי מתייצב והקרום מזהיב. מצננים מעט לפני שחותכים לריבועים קטנים.