קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת בצל

עוגת בצל
עוגת בצל דורשת כ -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 ומחירו 44 סנט למנה מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 124 קלוריות . גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 10% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו את עוגת הבצל האמיש , עוגת הבצל האמיש , ו- Zwiebelkuchen (עוגת בצל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים בייקון עד שהוא פריך; מסננים את הבייקון וזורקים את נטיפי המחבת. באותה מחבת מבשלים בצל בחמאה עד לריכוך. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי קשיו קצוצים, מחולקיםאגוזי קשיו קצוצים, מחולקים
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
עבורם בשוק המקומי.עבורם בשוק המקומי.
ציוד שתשתמש בו
בצורת פפיוןבצורת פפיון
2
בקערה גדולה מערבבים שמנת חמוצה, קמח ומלח; להוסיף ביצים. מערבבים פנימה את הבייקון והבצל; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
לחם פומפרניקל פרוס עבה, לא חובהלחם פומפרניקל פרוס עבה, לא חובה
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
עבורם בשוק המקומי.עבורם בשוק המקומי.
1 חפיסת ממתקים שוקולד חלב (1.55 אונקיות), קצוץ גס1 חפיסת ממתקים שוקולד חלב (1.55 אונקיות), קצוץ גס
1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ1/2 פאונד פרוס, חתוך מעדניות עבה או חזה הודו רוטיסרי, קצוץ
לוקטלי פקורינולוקטלי פקורינו
ציוד שתשתמש בו
2 מנות סלט גויה ותיבול ירקות2 מנות סלט גויה ותיבול ירקות
3
מפרידים בצק גליל סהר לארבעה מלבנים. טפחו את הבצק על התחתית ו-1 אינץ' במעלה הצדדים של 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת, מתיחה לפי הצורך. צובטים את הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
2 צינורות (8 אונקיות כל אחת) בצק גליל סהר בקירור2 צינורות (8 אונקיות כל אחת) בצק גליל סהר בקירור
מוצרלה מגוררת עם לחות נמוכה, חלקית (מומלץ: ויסקונסין)מוצרלה מגוררת עם לחות נמוכה, חלקית (מומלץ: ויסקונסין)
ציוד שתשתמש בו
אוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרואוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרו
4
יוצקים את תערובת הבצל על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה מגוררת עם לחות נמוכה, חלקית (מומלץ: ויסקונסין)מוצרלה מגוררת עם לחות נמוכה, חלקית (מומלץ: ויסקונסין)
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
5
אופים ב-375 מעלות למשך 30 דקות או עד שהציפוי מתייצב והקרום מזהיב. מצננים מעט לפני שחותכים לריבועים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
מים (70 מעלות עד 80 מעלות)מים (70 מעלות עד 80 מעלות)
ציוד שתשתמש בו
מרק עוף (תוצרת בית או בחנות נמוכה בנתרן)מרק עוף (תוצרת בית או בחנות נמוכה בנתרן)
6
מגישים חם.