עוגת בצל וולשית
עוגת בצל וולשית לוקח בערך 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 250 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, תפוחי אדמה מריס פייפר, sprig רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. הומואים עם רוטב בצל (קציצות חזיר בסגנון וולשי עם רוטב בצל), עוגיות וולשית, ו לחמניות וולשית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים כרבע מהחמאה במחבת גדולה, מעל חום בינוני. להזיע את הבצל עם קצת מלח ואת sprig רוזמרין. לאט לבשל על חום עדין עם מכסה על כ 20 דקות.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
לקלף את תפוחי האדמה ומיד לחתוך לפרוסות דקות וופל ישירות לתוך קערה המכילה את שאר החמאה החמה. מתבלים במלח ופלפל. ככל שתפוחי האדמה יהיו דקים יותר, כך המנה תהיה טובה יותר. אין לשטוף אותם ברגע שהם פרוסים, כפי שאתה רוצה את כל העמילן כדי להדביק את תפוחי האדמה יחד.
קו מחבת עמיד, לא מקל טיגון עם סיבוב של קלף אפייה.
שכבות תפוחי אדמה בצורה מסודרת לתוך המנה במעגל, חופפים מעט. החלק התחתון של המחבת יהפוך לצד המצגת. המשך לערום במחצית תפוחי האדמה, ולאחר מכן להוסיף את הבצלים המומסים. על גבי הבצלים להמשיך עם תפוחי האדמה עד כל בשימוש. הגדר את המחבת על חום בינוני בעדינות להתחיל לצבוע את החלק התחתון של המנה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר לתנור ומבשלים 45-50 דקות עד תפוחי האדמה רכים.
הסר מהתנור ולהשאיר לנוח במשך 10 דקות. הפוך על צלחת הגשה, ואז לחתוך לתוך טריזים עם סכין חדה מאוד.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
עוגה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "