עוגת בצק עלים ממולאת בקרם שקדים
פאף מאפה טארט מלא קרם שקדים הוא צמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, גליונות בצק עלים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו עוגת שקדים ברי פאף מאפה טארט, עוגת קצפת דובדבנים עוגת טארט, ו סופגניות בצק עלים ממולאות בפירות עם זיגוג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
ממרח שקדים פירה, סוכר מגורען, חמאה וקורט של מלח במעבד מזון עד חלקה.
הוסף 1 ביצה, וניל, תמצית שקדים ופירה עד incorporated.
מוסיף קמח ודופק עד incorporated.
מרדדים 1 בצק עלים גיליון לתוך 11 1/2 אינץ ' מרובע על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח, ולאחר מכן לצחצח את עודף קמח משני הצדדים.
חותכים את סיבוב 11 אינץ ' על ידי התחקות סביב צלחת הפוכה עם קצה של סכין קילוף.
העברת עגול לסדין אפייה גדול בחמאה (לא מתכת כהה, או מאפה עשוי חום מדי), השלכת קישוטים, וצינה. חזור על הנוהל עם גיליון מאפה השני, משאיר עגול על משטח מקומח.
לנצח את הביצה הנותרת עם מזלג מברשת כמה מעל הסיבוב השני. ציון עגול דקורטיבי בכל רחבי באמצעות קצה הסכין, ולאחר מכן לעשות כמה חריצים קטנים כל הדרך דרך מאפה, על מרווחי 2 אינץ', כדי ליצור פתחי קיטור.
מברשת חלק ביצה בגבול רחב 1 אינץ ' סביב קצה של עגול מאפה קר (על תבנית אפייה). Mound קרם שקדים במרכז עגול מקורר, מתפשט מעט, ולקבור שעועית בשמנת. מיד לכסות עם מעוטר עגול הקש הקצוות יחד בקלילות. מחזיק כף קטנה עם צד בזווית, לחץ על קצה כדי לאטום את גאלט באופן דקורטיבי.
אופים galette בשליש התחתון של התנור עד נפוח וזהב חיוור, 13 עד 15 דקות. אבקת גאלט עם ממתקים סוכר ואופים בשליש העליון של התנור עד קצה זהוב עמוק חום ומבריק, 12 עד 15 דקות יותר.
העברה למתלה כדי להתקרר מעט, 5 עד 10 דקות.