עוגת בקלה אנגלית
עוגת בקלה אנגלית דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 449 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם שן שום, קמח, מיץ צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בקלה קריביתname, סלט בקלה, ו בקלה גורים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד למכרז.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מעיל דגים עם ספריי בישול, ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד הסוף; להפריש, ולשמור חם.
מסננים תפוחי אדמה, ומניחים בקערה גדולה; מוסיפים שמנת חמוצה ו 5 המרכיבים הבאים, ומכים במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. להפריש, ולשמור על חם.
מחממים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף גזר, סלרי, כרישה; לבשל, ערבוב כל הזמן, 7 דקות.
מפזרים קמח; לבשל 2 דקות, ערבוב עד מעורבב היטב.
מוסיפים מיץ צדפות ואת 6 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11-x 7-inch מצופה ספריי בישול; העליון עם דגים.
מורחים ציפוי תפוחי אדמה על תערובת דגים וירקות; ציפוי תפוחי אדמה מעיל עם ספריי בישול, ומפזרים פפריקה.
אופים ב 450 במשך 18 דקות או עד ציפוי תפוחי אדמה משחימים קלות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.