עוגת בראוני מנטה
מנטה בראוני פאי הוא מתכון אמריקאי המשמש 8. לקינוח הזה יש 429 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 183 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תמצית ונילן, ציפוי מוקצף קרטון, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 30%, וזה די רע. נסו עוגת בראוני-מנטה, מנטה בראוני גלידה פאי, ו עוגת גבינה מנטה של האנדים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול ממיסים חמאה ושוקולד. מערבבים סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים וניל. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. מחבת קפיצית.
אופים בחום של 350 אטומים למשך 18-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים תמצית וצבעי מאכל אם רוצים. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
מורחים באופן שווה על שכבת בראוני. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
מוציאים את דפנות התבנית ממש לפני ההגשה. ממיסים שוקולד צ ' יפס; מזלפים מעל.
מקשטים בתוספת מוקצפת ושוקולד צ ' יפס נוסף אם רוצים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. אתה יכול לנסות כרמים ריזלינג קציר מאוחר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
![כרמים קציר מאוחר ריזלינג]()
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח טארט סבתא סמית ' וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת תיאבון, ומזמין לגימה נוספת.