עוגת בראוני פאדג'י קלאסית
עוגת בראוני פאדג'י קלאסית עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך חלב, חתיכות טופי, גרגרי קפה נמס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת בראוני Fudgy, עוגת בראוני ללא גלוטן, ו עוגת בראוני צב Fudgy (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. גריז תחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול.
הפוך בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים והוספת גרגרי קפה.
אופים לפי ההוראות על הקופסה. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
חותכים בראוניז לריבועים 1 אינץ'.
מניחים חצי הריבועים בתחתית קערת זכוכית 3 ליטר. הפוך תערובת פודינג לפי ההוראות על תיבת פודינג, באמצעות חלב.
יוצקים חצי מהפודינג על בראוניז בקערה. למעלה עם חצי מכל אחד מחתיכות הטופי וציפוי מוקצף. חזור עם עוגיות שנותרו, פודינג, חתיכות טופי ציפוי מוקצף.
כיסוי; מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.