עוגת בראנץ ' אוכמניות
עוגת בראנץ ' אוכמניות היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם ביצה לבן, קליפת תפוז, יוגורט וניל קרטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בראנץ ' אוכמניות, עוגת בראנץ ' אוכמניות-פרג, ו בראנץ ' ראשון: עוגת בלינץ אפויה עם רוטב אוכמניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל התחתון של מחבת springform 10 אינץ ' עם ספריי בישול; קו עם קלף או נייר שעווה. מעיל תחתון וצדדים עם תרסיס בישול; אבק עם 1 כף קמח.
שלב סוכר מגורען וחמאה; הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מוסיפים ביצה וחלבון ביצה, מכים היטב.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מערבבים את חלב החמאה, מיץ תפוזים, קליפת לימון, ו 1 כפית וניל בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח. מקפלים ב 1 1/2 כוסות אוכמניות. הבלילה כפית למחבת מוכנה.
מערבבים סוכר טורבינדו ואגוז מוסקט בקערה קטנה; מפזרים מעל הבלילה.
אופים ב 350 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל.
מערבבים שמנת חמוצה, 1 כפית וניל, ויוגורט.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר עם תערובת שמנת חמוצה אוכמניות.