עוגת בראנץ ' לימון-פרג
עוגת בראנץ ' לימון-פרג עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, בטי לימון פרג מאפין תערובת, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו בראנץ ' יום ראשון: עוגת לירה פרג לימון, עוגת בראנץ ' אוכמניות-פרג, ו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ; קמח קל. בקערה גדולה, מערבבים מים, שמן וביצים במזלג. מערבבים במאפין מתערבב עד לחלח.
יוצקים למחבת; להפיץ באופן שווה.
אופים 50 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי העליון הוא חום זהוב. מגניב במחבת 15 דקות. הפוך על צלחת הגשה חסינת חום או מתלה קירור.
הסר מחבת; עוגה מגניב לחלוטין.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, חמאה וקליפת לימון. מערבבים במיץ לימון עד זיגוג הוא חלק וניתן לטפטף בקלות. זיגוג כפית מעל העוגה, לתת קצת לטפטף למטה בצד.