קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות15
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת ג'ינג'ר מכוסה בשוקולד

עוגת ג'ינג'ר מכוסה בשוקולד
עוגת ג'ינג'ר מכוסה בשוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 319 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . תמורת 68 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שניסת את המתכון הזה. זה מושלם לחג המולד . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, סירופ תירס, סוכר חום וסוכר חום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון של 29% , המנה הזו לא כל כך נהדרת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגיית ספוג סוכר חום עם קרמלים מכוסים בשוקולד , אלו בונדה ~ כופתאות תפוחי אדמה מכוסות בלילה מטוגנת-חריף , ומטות בייגלה מכוסות שוקולטה .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את החמאה, הסוכר החום, המולסה, הביצים ושורש הג'ינג'ר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום מתוק, חתוך לרצועות 3 אינץ'פלפל אדום מתוק, חתוך לרצועות 3 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
שוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובהשוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובה
דרגשי סוכריות פניניםדרגשי סוכריות פנינים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 כוסות פטל טרי, מחולק1-1/2 כוסות פטל טרי, מחולק
2
מערבבים את הקמח, הג'ינג'ר הטחון, אבקת האפייה, הקינמון, הסודה לשתייה, המלח והציפורן; מוסיפים לתערובת המולסה לסירוגין עם מים, מקציפים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מצילי חייםמצילי חיים
1-3/4 כוסות פינת Baker's Corner Granulated Sugar, מחולק1-3/4 כוסות פינת Baker's Corner Granulated Sugar, מחולק
12 מצילי חיים לבנים12 מצילי חיים לבנים
3
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
4
אופים ב-350 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד מרכז העוגה יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחורחבלי שוש טוויסט שחור
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל ללא גרעינים, מומסת4 כפות ריבת פטל ללא גרעינים, מומסת
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
5
בסיר בינוני מערבבים את השמנת, החמאה וסירופ התירס; מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
שוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובהשוקולד צ'יפס חצי מתוק, לא חובה
צבע מאכל ג'ל ירוק, כחול, אדום, צהוב ושחורצבע מאכל ג'ל ירוק, כחול, אדום, צהוב ושחור
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחוןיסודות Stonemill קינמון טחון
6
מסירים מהאש. מערבבים פנימה שוקולד ווניל עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בֹּטֶןבֹּטֶן
7
מניחים לעמוד עד להתקררות אך עדיין ניתן לשפוך, כ-20 דקות.
8
מניחים תבנית אפייה מתחת לרשת. שמור 1/2 כוס זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מצילי חיים לבןמצילי חיים לבן
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
9
יוצקים את יתרת הזיגוג על העוגה; מריחה עם מרית כיסוי העליון והצדדים. מצננים את העוגה והזיגוג השמור עד שהזיגוג יציב מספיק לצינור, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מקטרים זיגוג שמור בדוגמה דקורטיבית מעל העוגה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני ההגשה.