עוגת ג'מבורי צועני
עוגת ג'מבורי צועני היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לך תמצית לימון, אגוז מוסקט הקרקע, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% מתכונים דומים: ג'מבורי אוכמניות, הצועני הקטן, ו מרק צועני.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל וקמח שני מחבתות עוגה בקוטר 8 אינץ'.
מניחים את החומץ בכוס מדידה, ויוצקים את החלב שווה 3/4 כוס. תניח בצד.
לנצח את הסוכר עם קיצור בקערת ערבוב.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, וממשיכים להכות עד הבלילה חלקה.
מערבבים את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערת ערבוב אחרת, ומערבבים להתמזג. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הביצה, לסירוגין עם תערובת החלב. מערבבים בתמציות לימון ווניל.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות, מחלק באופן שווה.
אופים בתנור שחומם מראש עד סכין קיסם או קטן מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 30 דקות. מגניב 10 דקות. הפעל סכין קטנה סביב החלק הפנימי של המחבתות לפני היפוך כדי להסיר את העוגות. אפשר לעוגות להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
כדי להפוך את הדובדבן, לנצח את החמאה, חלמון ביצה, ומלח יחד בקערת ערבוב. בהדרגה לנפות את הסוכר ' ממתקים, לסירוגין עם מים חמים, ערבוב עד חלקה. אין להוסיף את הקקאו עד לשלב
כדי להקפיא את העוגה, מניחים שכבה אחת על צלחת עוגה. השתמש כמחצית הדובדבן כדי לכסות הצדדים העליון של העוגה. מערבבים את הקקאו לתוך הדובדבן הנותר להתמזג היטב.
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי הראשון, וכפור עם הדובדבן שוקולד, מפגש הדובדבן רגיל באמצע הדרך במורד הצד של העוגה.