עוגת גבינה אגוזי לוז דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות וקחי אגוזי לוז, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה אגוזי לוז, עוגת גבינה אגוזי לוז, ו עוגת הגבינה עם אגוזי לוז שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
טפטוף עם חמאה; לזרוק עם מזלג עד לח. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
אופים ב 400 במשך 7 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
כדי להכין מילוי, מניחים את הגבינות בקערה גדולה; מכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.