עוגת גבינה אגוזי לוז
עוגת גבינה אגוזי לוז דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכי לחנות וקחי אגוזי לוז, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה אגוזי לוז, עוגת גבינה אגוזי לוז, ו עוגת הגבינה עם אגוזי לוז שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית.
טפטוף עם חמאה; לזרוק עם מזלג עד לח. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 7 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
כדי להכין מילוי, מניחים את הגבינות בקערה גדולה; מכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
הוסף שמנת חמוצה; לנצח עד בשילוב.
מערבבים 1 1/3 כוסות סוכר, קמח ומלח, ערבוב עם מקצף. מכות במהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף תערובת סוכר לתערובת גבינה.
מוסיפים חלבונים ביצה, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. מקציפים ליקר ווניל.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה.
אופים ב 325 במשך 1 שעה או עד צ ' יזקייק סנטר בקושי זז כאשר פאן הוא נגע.
הסר עוגת גבינה מהתנור; להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.