קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה אספרסו

עוגת גבינה אספרסו
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 981 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 76 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קפה, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרסו קפוא עוגת גבינה ברים, עוגת גבינה אספרסו מהפך למחצה, ו עוגת גבינה אספרסו עם שוקולד כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרום
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את העוגיות בקערה קטנה, לטפטף את החמאה עליהם, ומערבבים, לוודא את הפירורים מצופה באופן שווה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את פירורי העוגייה במחבת 9 אינץ ' ungreased. עם הידיים שלך, לטפוח ולהפיץ את הפירורים באופן שווה על הקרקעית ועל 2 סנטימטרים במעלה הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים במרכז התנור במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
7
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מילוי
9
מניחים את גבינת שמנת וסוכר בקערה של מיקסר חשמלי, עם מצורף whisk, להכות על גבוה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיף את מטעמי האספרסו ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
11
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד שכל אחד מהם משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12
הוסף את חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
13
מוסיף את תערובת הקפה, וניל, וקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
14
מערבבים עד חלקה וכל החומרים משולבים היטב.
15
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר ואופים במרכז התנור במשך כמה שעות&151;; לפחות שעתיים, ואולי במשך ארבע שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
אתה יכול לבדוק את doneness על ידי נותן את המחבת קצת לרעוד. אם זה מתנדנד כאילו זה עדיין מאוד נוזלי במרכז, להמשיך ללכת. זה יכול לקחת שעות. אבל אני בטוח שאתה רוצה עוגת גבינה עם מרקם חלק וקרמי ובלי סדקים. אז פשוט לחכות. אם אתה נותן עוגת הגבינה לרפרף והוא מתנועע רק קצת באמצע אבל חוץ מזה נראה נחמד ומוצק, לכבות את התנור אבל להשאיר את עוגת הגבינה בפנים להתקרר לאט. ואז להסיר את עוגת הגבינה מהתנור ולהניח בצד להתקרר לחלוטין במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
Unmold עוגת הגבינה ומקרר, חשוף, לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
18
הערות
19
הערה של בייקר: אם קנית אספרסו preground, לשחזר אותו במטחנה ניידת קטנה. אתה רוצה פיסות ultrafine של אספרסו-כל כך בסדר שהם נראים כמעט כמו גרגרי שעועית וניל. אתה לא רוצה שהם יוסיפו קראנץ', רק טעם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
20
קונדיקציות של אמן ארון