קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה אספרסו

עוגת גבינה אספרסו
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 981 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 76 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קפה, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרסו קפוא עוגת גבינה ברים, עוגת גבינה אספרסו מהפך למחצה, ו עוגת גבינה אספרסו עם שוקולד כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרום
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את העוגיות בקערה קטנה, לטפטף את החמאה עליהם, ומערבבים, לוודא את הפירורים מצופה באופן שווה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את פירורי העוגייה במחבת 9 אינץ ' ungreased. עם הידיים שלך, לטפוח ולהפיץ את הפירורים באופן שווה על הקרקעית ועל 2 סנטימטרים במעלה הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים במרכז התנור במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
7
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מילוי
9
מניחים את גבינת שמנת וסוכר בקערה של מיקסר חשמלי, עם מצורף whisk, להכות על גבוה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיף את מטעמי האספרסו ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
11
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד שכל אחד מהם משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
12
הוסף את חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
13
מוסיף את תערובת הקפה, וניל, וקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
14
מערבבים עד חלקה וכל החומרים משולבים היטב.
15
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר ואופים במרכז התנור במשך כמה שעות&151;; לפחות שעתיים, ואולי במשך ארבע שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
אתה יכול לבדוק את doneness על ידי נותן את המחבת קצת לרעוד. אם זה מתנדנד כאילו זה עדיין מאוד נוזלי במרכז, להמשיך ללכת. זה יכול לקחת שעות. אבל אני בטוח שאתה רוצה עוגת גבינה עם מרקם חלק וקרמי ובלי סדקים. אז פשוט לחכות. אם אתה נותן עוגת הגבינה לרפרף והוא מתנועע רק קצת באמצע אבל חוץ מזה נראה נחמד ומוצק, לכבות את התנור אבל להשאיר את עוגת הגבינה בפנים להתקרר לאט. ואז להסיר את עוגת הגבינה מהתנור ולהניח בצד להתקרר לחלוטין במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
Unmold עוגת הגבינה ומקרר, חשוף, לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
18
הערות
19
הערה של בייקר: אם קנית אספרסו preground, לשחזר אותו במטחנה ניידת קטנה. אתה רוצה פיסות ultrafine של אספרסו-כל כך בסדר שהם נראים כמעט כמו גרגרי שעועית וניל. אתה לא רוצה שהם יוסיפו קראנץ', רק טעם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
20
קונדיקציות של אמן ארון