עוגת גבינה אספרסו
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 981 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 76 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קפה, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרסו קפוא עוגת גבינה ברים, עוגת גבינה אספרסו מהפך למחצה, ו עוגת גבינה אספרסו עם שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העוגיות בקערה קטנה, לטפטף את החמאה עליהם, ומערבבים, לוודא את הפירורים מצופה באופן שווה עם חמאה.
מניחים את פירורי העוגייה במחבת 9 אינץ ' ungreased. עם הידיים שלך, לטפוח ולהפיץ את הפירורים באופן שווה על הקרקעית ועל 2 סנטימטרים במעלה הצדדים של המחבת.
אופים במרכז התנור במשך 5 דקות.
הסר ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 93°.
מניחים את גבינת שמנת וסוכר בקערה של מיקסר חשמלי, עם מצורף whisk, להכות על גבוה עד חלקה.
מוסיף את מטעמי האספרסו ומערבבים עד incorporated.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד שכל אחד מהם משולב לחלוטין.
מוסיף את תערובת הקפה, וניל, וקמח.
מערבבים עד חלקה וכל החומרים משולבים היטב.
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר ואופים במרכז התנור במשך כמה שעות&151;; לפחות שעתיים, ואולי במשך ארבע שעות.
אתה יכול לבדוק את doneness על ידי נותן את המחבת קצת לרעוד. אם זה מתנדנד כאילו זה עדיין מאוד נוזלי במרכז, להמשיך ללכת. זה יכול לקחת שעות. אבל אני בטוח שאתה רוצה עוגת גבינה עם מרקם חלק וקרמי ובלי סדקים. אז פשוט לחכות. אם אתה נותן עוגת הגבינה לרפרף והוא מתנועע רק קצת באמצע אבל חוץ מזה נראה נחמד ומוצק, לכבות את התנור אבל להשאיר את עוגת הגבינה בפנים להתקרר לאט. ואז להסיר את עוגת הגבינה מהתנור ולהניח בצד להתקרר לחלוטין במחבת.
Unmold עוגת הגבינה ומקרר, חשוף, לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
הערה של בייקר: אם קנית אספרסו preground, לשחזר אותו במטחנה ניידת קטנה. אתה רוצה פיסות ultrafine של אספרסו-כל כך בסדר שהם נראים כמעט כמו גרגרי שעועית וניל. אתה לא רוצה שהם יוסיפו קראנץ', רק טעם.