קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה אספרסו

עוגת גבינה אספרסו
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 981 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 76 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קפה, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרסו קפוא עוגת גבינה ברים, עוגת גבינה אספרסו מהפך למחצה, ו עוגת גבינה אספרסו עם שוקולד כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרום
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים את העוגיות בקערה קטנה, לטפטף את החמאה עליהם, ומערבבים, לוודא את הפירורים מצופה באופן שווה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את פירורי העוגייה במחבת 9 אינץ ' ungreased. עם הידיים שלך, לטפוח ולהפיץ את הפירורים באופן שווה על הקרקעית ועל 2 סנטימטרים במעלה הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים במרכז התנור במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
7
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מילוי
9
מניחים את גבינת שמנת וסוכר בקערה של מיקסר חשמלי, עם מצורף whisk, להכות על גבוה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיף את מטעמי האספרסו ומערבבים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
11
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, מכים עד שכל אחד מהם משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
הוסף את חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
13
מוסיף את תערובת הקפה, וניל, וקמח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
14
מערבבים עד חלקה וכל החומרים משולבים היטב.
15
יוצקים את המילוי לתוך קרום מקורר ואופים במרכז התנור במשך כמה שעות&151;; לפחות שעתיים, ואולי במשך ארבע שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
אתה יכול לבדוק את doneness על ידי נותן את המחבת קצת לרעוד. אם זה מתנדנד כאילו זה עדיין מאוד נוזלי במרכז, להמשיך ללכת. זה יכול לקחת שעות. אבל אני בטוח שאתה רוצה עוגת גבינה עם מרקם חלק וקרמי ובלי סדקים. אז פשוט לחכות. אם אתה נותן עוגת הגבינה לרפרף והוא מתנועע רק קצת באמצע אבל חוץ מזה נראה נחמד ומוצק, לכבות את התנור אבל להשאיר את עוגת הגבינה בפנים להתקרר לאט. ואז להסיר את עוגת הגבינה מהתנור ולהניח בצד להתקרר לחלוטין במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
Unmold עוגת הגבינה ומקרר, חשוף, לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
18
הערות
19
הערה של בייקר: אם קנית אספרסו preground, לשחזר אותו במטחנה ניידת קטנה. אתה רוצה פיסות ultrafine של אספרסו-כל כך בסדר שהם נראים כמעט כמו גרגרי שעועית וניל. אתה לא רוצה שהם יוסיפו קראנץ', רק טעם.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
20
קונדיקציות של אמן ארון