עוגת גבינה אפרסקית צלויה בורבון
אם יש לכם קמח, גבינת שמנת, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת גבינה עם בורבון אפרסק, קוקטייל בורבון אפרסק צלוי {קוקטייל יום שישי}, ו אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
עבור אפרסקים קלויים בורבון: להתאים מדפים תנור כדי העליון באמצע התחתון באמצע עמדות תנור לחמם עד 450 ° F. קו 2 גליונות אפייה עם לסכל.
פרוס אפרסקים 4 לפרוסות עבות 3/4 אינץ'. מסדרים שכבה אחת על גיליון אפייה מוכן 1.
חותכים אפרסקים 4 הנותרים לחתיכות 1/4 אינץ'. מסדרים בשכבה אחת על תבנית אפייה שנייה מוכנה.
להקציף יחד חמאה מומסת, ויסקי, ומלח בקערה בינונית.
טפטוף חצי תערובת בורבון על אפרסקים חתוכים וחציתם על אפרסקים חתוכים.
מפזרים 2 כפות סוכר על אפרסקים פרוסים הנותרים 2 כפות על אפרסקים חתוכים. לזרוק אפרסקים מעיל לארגן מחדש בשכבה אחת. צלי עד אפרסקים רכים ונוזל הוא מתקתק,על 15 דקות, לסירוגין תנוחות אפייה' באמצע הדרך.
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, כ -20 דקות.
עבור הקרום: להקטין את טמפרטורת התנור ל 177° ולהתאים מתלה תנור למצב בינוני. קו חיצוני של מחבת springform עם נייר.
מערבבים פירורי קרקר, פקאנים, חמאה מומסת, סוכר חום, ומלח בקערה בינונית, תוך ערבוב עד פירורים רוויים היטב עם חמאה. לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת, עוזב על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת.
אופים קרום עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, 15 עד 20 דקות.
למילוי עוגת הגבינה: הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F. בקערה גדולה, נקייה ויבשה, הקצפת חלבונים וזרעי שעועית וניל במהירות בינונית עד לפסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם באמצעות קערת המיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד קערה ולמחוק את הקערה.
מקציפים גבינת שמנת, חלמונים ביצה, וקמח במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים שמנת וממשיכים להכות עד שמנת חלקה, כ 2 דקות יותר, גירוד למטה הצדדים התחתון של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. מערבבים באפרסקים חתוכים לקוביות.
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן, בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך קרום מקורר ואופים עד עוגת גבינה מוגדר אבל עדיין מעט מתנדנד במרכז, 75 עד 90 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת גבינה לשבת בתנור 20 דקות.
להעביר עוגת גבינה למתלה קירור מגניב במשך 1 שעה.
להעביר למקרר מגניב עד צונן לחלוטין ולהגדיר, לפחות 3 שעות.
הסר מעובש springfrom ולהגדיר על צלחת הגשה. למעלה עם אפרסקים חתוכים ומגישים.