קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת גבינה אפרסקית צלויה בורבון

עוגת גבינה אפרסקית צלויה בורבון
אם יש לכם קמח, גבינת שמנת, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת גבינה עם בורבון אפרסק, קוקטייל בורבון אפרסק צלוי {קוקטייל יום שישי}, ו אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור אפרסקים קלויים בורבון: להתאים מדפים תנור כדי העליון באמצע התחתון באמצע עמדות תנור לחמם עד 450 ° F. קו 2 גליונות אפייה עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
פרוס אפרסקים 4 לפרוסות עבות 3/4 אינץ'. מסדרים שכבה אחת על גיליון אפייה מוכן 1.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
חותכים אפרסקים 4 הנותרים לחתיכות 1/4 אינץ'. מסדרים בשכבה אחת על תבנית אפייה שנייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
להקציף יחד חמאה מומסת, ויסקי, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
טפטוף חצי תערובת בורבון על אפרסקים חתוכים וחציתם על אפרסקים חתוכים.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
6
מפזרים 2 כפות סוכר על אפרסקים פרוסים הנותרים 2 כפות על אפרסקים חתוכים. לזרוק אפרסקים מעיל לארגן מחדש בשכבה אחת. צלי עד אפרסקים רכים ונוזל הוא מתקתק,על 15 דקות, לסירוגין תנוחות אפייה' באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
עבור הקרום: להקטין את טמפרטורת התנור ל 177° ולהתאים מתלה תנור למצב בינוני. קו חיצוני של מחבת springform עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מערבבים פירורי קרקר, פקאנים, חמאה מומסת, סוכר חום, ומלח בקערה בינונית, תוך ערבוב עד פירורים רוויים היטב עם חמאה. לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת, עוזב על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
אופים קרום עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
למילוי עוגת הגבינה: הפחת את טמפרטורת התנור ל-275 ° F. בקערה גדולה, נקייה ויבשה, הקצפת חלבונים וזרעי שעועית וניל במהירות בינונית עד לפסגות רכות טופס, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף סוכר ולהמשיך להצליף עד פסגות נוקשות טופס, 1 עד 2 דקות יותר. אם באמצעות קערת המיקסר לעמוד, להעביר לבנים כדי להפריד קערה ולמחוק את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה מילויעוגת גבינה מילוי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
מקציפים גבינת שמנת, חלמונים ביצה, וקמח במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
14
מוסיפים שמנת וממשיכים להכות עד שמנת חלקה, כ 2 דקות יותר, גירוד למטה הצדדים התחתון של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. מערבבים באפרסקים חתוכים לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
15
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן, בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך קרום מקורר ואופים עד עוגת גבינה מוגדר אבל עדיין מעט מתנדנד במרכז, 75 עד 90 דקות. כבה את התנור ותן לעוגת גבינה לשבת בתנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
להעביר עוגת גבינה למתלה קירור מגניב במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
17
להעביר למקרר מגניב עד צונן לחלוטין ולהגדיר, לפחות 3 שעות.
18
הסר מעובש springfrom ולהגדיר על צלחת הגשה. למעלה עם אפרסקים חתוכים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים