עוגת גבינה בטטה לחג
עוגת גבינה בטטה לחג דורשת בערך 1 שעה ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.52 דולר למנה. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 438 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך תמצית ונילן, אגוזי פקאן מזוגגים, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 23%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. מתכונים דומים: עוגת בטטה לחג, תבשיל בטטה גורמה ואפיית חג, ו פינוק לחג: כריכי גלידת בטטה וג'ינג'ר.
הוראות
מניחים 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת.
בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, החמאה והסוכר. לחץ על החלק התחתון ו-1-1 / 2 אינץ'. את הצדדים של מחבת מוכנה.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 325; במשך 10 דקות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים וניל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
בקערה גדולה שלבו בטטות עם סוכר, חלב מתאדה, חמאה, ביצה, וניל, תבלינים ומלח. כף מעל בלילת עוגת גבינה.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
מערבבים את השמנת החמוצה, הסוכר והווניל.
אופים 5-10 דקות יותר או רק עד להתייצבות.
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות.
בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
מפזרים עוגת גבינה עם אגוזי פקאן אם רוצים.