קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה בטעם לימון-אוכמניות

עוגת גבינה בטעם לימון-אוכמניות
עוגת גבינה עם לימון אוכמניות דורשת 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אוכמניות, סוכר חום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם אוכמניות לימון, אוכמניות לימון עוגת גבינה ברים, ו עוגת גבינה עם אוכמניות לימון.

הוראות

1
תנור חום עד 163°. תרסיס 8-או 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
במעבד מזון, מניחים קרקרים גרהם, 2 כפות סוכר מגורען ו 1 כפית קליפת לימון. לכסות; לעבד עם פולסים on-and-off עד פירורים טופס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים חמאה מומסת. כיסוי; תהליך עם 3 עד 4 פולסים עד incorporated. לחץ על תערובת באופן שווה בתחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים 10 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, לנגב מעבד מזון עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מוסיפים גבינת שמנת, ביצים, 2 כפות קליפת לימון, מיץ לימון וסוכר מגורען 1/2 כוס. כיסוי; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
יוצקים מילוי מעל קרום. למעלה עם אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
בקערה בינונית, לערבב מרכיבים ציפוי עם מזלג או אצבעות עד מתפורר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מפזרים מעל מילוי.
10
אופים 35 עד 40 דקות או עד ציפוי הוא השחמה קלות והמרכז כמעט מוגדר (המרכז צריך לנענע רק מעט כאשר עבר). מגניב 1 שעה על מתלה קירור. מקררים כ 2 שעות או עד צונן.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
חותכים ל 3 שורות על ידי 3 שורות. לאחסן במקרר.