עוגת גבינה בטעם תות-לימון
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, פירורי קרקרים, תותים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט עוגת גבינה עם לימון תות, עוגת גבינה עם לימון ורום עם קומפוט תות, ו עוגת גבינה בטעם תות ולימון.
הוראות
שלב פירורי קרקר גרהם, חמאה מומסת, ו 1 כף ממתיק; לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת springform 10 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות.
הסר מהתנור. לעטוף מחוץ למחבת עם רדיד אלומיניום כבד חובה.
מקציפים גבינת ריקוטה, גבינת שמנת ושמנת חמוצה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד חלקה.
מוסיפים 3/4 ממתיק כוס, קמח, 2 1/2 כפות מיץ לימון, וניל, מכות עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
יוצקים מים לעומק 1 אינץ במחבת מטאטא.
מניחים מחבת springform במחבת מים.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות. כבה את התנור.
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור 1 שעה. (אל תפתח את דלת התנור.)
הסר מחבת springform מחבת מים; הסר רדיד מהמחבת springform. עוגת גבינה מגניבה במחבת בטמפרטורת החדר 4 שעות. כיסוי וצינה 8 שעות.
שלב 1/2 כוס מים, הבא 4 מרכיבים, הנותרים 1 כף מיץ לימון בסיר קטן; להביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. מרתיחים 1 דקה או עד מעובה, לטאטא כל הזמן.
הסר מחבת מהחום, וקריר לחלוטין. מערבבים תותים.
מגישים על פרוסות עוגת גבינה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Splenda פרטנית עבור ממתיק ללא קלוריות ו-Land O ' Lakes חמאה קלה עבור חמאה קלה.