קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה במרכז הקטיפה האדומה

עוגת גבינה במרכז הקטיפה האדומה
עוגת גבינה אדומה קטיפה-מרכז דורשת סביב 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . לך לחנות ותביא סודה לשתיה, חומץ מזוקק, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה במרכז הקטיפה האדומה, רול עוגת קטיפה אדומה, ו עוגת לבה שוקולד מותכת קטיפה אדומה עם מרכז גנאש שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח מחבת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
תנורתנור
2
לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, ומלח בקערה; להפריש. מערבבים את החלב, צבע מאכל, חומץ, ו 1/2 כפית תמצית וניל יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
צבע מזוןצבע מזון
אבקת קקאואבקת קקאו
סודה לשתייהסודה לשתייה
חומץחומץ
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מקציפים את החמאה הריכה וסוכר 3/4 כוס עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע. הכה בביצה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -30 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
ברגע שהעוגה מתקררת, חותכים חצי מהעוגה לקוביות, ומניחים בצד.
8
חותכים את העוגה שנותרה לרצועות 1/2 אינץ', ומניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
החזירו את רצועות העוגה לתנור ואפו עד שהתייבשו, כ-15 דקות. להפוך את הרצועות על פני באמצע הבישול כך שהם מתייבשים באופן שווה. לאחר יבש לחלוטין, לאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז למחוץ לתוך פירורים עדינים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מערבבים את פירורי העוגה עם החמאה המומסת עד שתרטבו באופן שווה. לחץ לתוך מחבת springform 10 אינץ', ומקרר עד החמאה התקשחה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
11
כאשר הקרום כמעט התקשח, מקציפים את הקצפת עד נוקשה; להפריש. מקציפים את גבינת שמנת רכה בקערה עם 2/3 כוס סוכר 2 כפיות תמצית וניל עד חלקה. מקפלים את הקצפת עד מעורב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
קצפתקצפת
גבינת שמנתגבינת שמנת
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
יוצקים חצי מתערובת גבינת שמנת לתוך קרום פירור מוקשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
קרוםקרום
13
מורחים את קוביות העוגה באופן שווה על תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן להפיץ את גבינת שמנת הנותרים מעל. מקררים לפחות 4 שעות עד שהגבינת שמנת להגדיר ועוגת הגבינה היא מוצקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מורחיםמורחים