עוגת גבינה במרכז הקטיפה האדומה
עוגת גבינה אדומה קטיפה-מרכז דורשת סביב 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . לך לחנות ותביא סודה לשתיה, חומץ מזוקק, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה במרכז הקטיפה האדומה, רול עוגת קטיפה אדומה, ו עוגת לבה שוקולד מותכת קטיפה אדומה עם מרכז גנאש שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח מחבת עוגה 9 אינץ'.
לטאטא את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, ומלח בקערה; להפריש. מערבבים את החלב, צבע מאכל, חומץ, ו 1/2 כפית תמצית וניל יחד בקערה קטנה; להפריש.
מקציפים את החמאה הריכה וסוכר 3/4 כוס עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע. הכה בביצה עד חלקה.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -30 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ברגע שהעוגה מתקררת, חותכים חצי מהעוגה לקוביות, ומניחים בצד.
חותכים את העוגה שנותרה לרצועות 1/2 אינץ', ומניחים על תבנית אפייה.
החזירו את רצועות העוגה לתנור ואפו עד שהתייבשו, כ-15 דקות. להפוך את הרצועות על פני באמצע הבישול כך שהם מתייבשים באופן שווה. לאחר יבש לחלוטין, לאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז למחוץ לתוך פירורים עדינים.
מערבבים את פירורי העוגה עם החמאה המומסת עד שתרטבו באופן שווה. לחץ לתוך מחבת springform 10 אינץ', ומקרר עד החמאה התקשחה, כ 45 דקות.
כאשר הקרום כמעט התקשח, מקציפים את הקצפת עד נוקשה; להפריש. מקציפים את גבינת שמנת רכה בקערה עם 2/3 כוס סוכר 2 כפיות תמצית וניל עד חלקה. מקפלים את הקצפת עד מעורב באופן שווה.
יוצקים חצי מתערובת גבינת שמנת לתוך קרום פירור מוקשה.
מורחים את קוביות העוגה באופן שווה על תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן להפיץ את גבינת שמנת הנותרים מעל. מקררים לפחות 4 שעות עד שהגבינת שמנת להגדיר ועוגת הגבינה היא מוצקה.