עוגת גבינה בראוני לבבות
מתכון עוגת גבינה לבבות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, גבינת שמנת, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו לבבות בראוני קרמל טפטף, לבבות בראוני Fudgy עם זיגוג אספרסו, ו לבבות בראוני קרמל טפטוף מסורתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקציפים בראוני לערבב, שמן צמחי, מים, ביצה 1 יחד בקערה עד חלקה מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך תבניות הלב מוכן.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר, ותמצית וניל יחד עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע. לנצח ביצה 1 עד חלקה.
כפית מנה של תערובת גבינת שמנת לתוך כל תבנית לב ומערבבים מעט עם סכין לעשות מערבולות דקורטיביות של גבינת שמנת מילוי בבלילה בראוני.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
בעוד בראוניז מתבשלים, מניחים שבבי שוקולד לתוך קערה בטוחה למיקרוגל ומיקרוגל במשך מרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל פעם, עד שהשוקולד חם, חלק ומותך.
מערבבים שמנת כבדה לתוך השוקולד.
הסר את הלבבות מהתנור, ומיד להפיץ על 1 כף של תערובת שוקולד על כל לב.
החזירו את הלבבות לתנור ואפו עד שציפוי השוקולד יתפזר, כ-5 דקות. מגניב לפני ההגשה.