עוגת גבינה דלעת II
עוגת גבינה דלעת II הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 183 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו זנגביל הקרקע, מלח, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, פקאנים קרקע, 2 כפות סוכר לבן, 2 כפות סוכר חום, ואת החמאה המומסת או מרגרינה ומערבבים היטב. לחץ היטב תערובת לתוך אחד 9 אינץ ' מחבת springform.
שלב 3/4 כוס הסוכר הלבן, הדלעת, 3 חלמונים ביצה, קינמון טחון, מייס הקרקע, זנגביל הקרקע ומלח בקערה בינונית.
מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי עד אור ורך; בהדרגה להוסיף 1/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר לבן ומערבבים היטב.
מוסיפים את כל הביצה, שאריות חלמון הביצה וקרם ההצלפה, מכים היטב.
מוסיפים עמילן תירס ווניל וטעמים לימון, להכות את הבלילה עד חלקה.
מוסיפים תערובת דלעת ומערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 55 דקות. אל תיקח יותר מדי. המרכז עשוי להיות רך אבל זה יתייצב כאשר צונן.
בואו עוגת גבינה להתקרר על מתלה תיל, ואז לקרר.