עוגת גבינה הדרים עם פירות יער
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 455 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם קליפת תפוז, פטל, חלמונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 14 שעות ו-5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת הדר וגרגרים, עוגת יין בניחוח הדרים עם פירות יער טריים, ו עוגת גבינה עם פירות יער (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
תנור חום עד 191°. גריז קל 10 אינץ ' מחבת springform. בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הקרום, באמצעות ידיים. לחץ על שליש מהתערובת באופן שווה על תחתית המחבת. לחץ על הנותרים תערובת חצי בצד למעלה של פאן.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, 1 3/4 כוסות סוכר, 3 כפות קמח, קליפת התפוז, קליפת לימון ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד חלקה. הכה בביצים, 2 חלמונים ביצה ו 1/4 כוס שמנת, מכה במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך קרום אפוי (פאן יהיה מלא).
הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
אופים כ 35 דקות יותר או עד שהמרכז מוגדר. (אין להכניס סכין כי החור יכול לגרום עוגת גבינה לפצח.) לכבות את התנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור 15 דקות. מגניב במחבת על מדף קירור 15 דקות.
תעביר את הסכין לצד המחבת כדי לשחרר את עוגת הגבינה. קירור חשף כ 3 שעות או עד צונן; לכסות ולהמשיך בקירור לפחות 9 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות.
הפעל סכין סביב הצד של מחבת כדי לשחרר עוגת גבינה; להסיר בזהירות את הצד של מחבת. בקערה קטנה מקוררת, הכה 3/4 כוס שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה.
מורחים קצפת מעל עוגת גבינה.
מקשטים עם פטל. לאחסן במקרר.