קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה חלפיניו ליים

עוגת גבינה חלפיניו ליים
עוגת גבינה ליים חלפיניו דורשת סביב 5 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 629 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, קמח, פלפל חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת גבינה חלפיניו ליים, עוגת גבינה עם מפתח ליים ... הגרסה שלי., ו Jalapeno - תירס ליים על קלח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם וחמאה בקערה גדולה עד לחלח באופן שווה; לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום יש השחמה קלה מריח קלוי, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מקציפים את גבינת שמנת, סוכר, שמנת חמוצה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. הכה את הביצים, אחד בכל פעם, המאפשר לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת גבינת שמנת לפני הוספת הבא. מקציפים את הקמח, תמצית וניל, ומיץ ליים לתערובת גבינת שמנת עם הביצה האחרונה. מקפלים את פלפל חלפיניו לתערובת; ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
תמצית ונילתמצית וניל
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לייםמיץ ליים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
יוצקים לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 250 מעלות F (120 מעלות C) ולהמשיך לאפות עד שהמרכז יש רק להגדיר, 50 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור, להפעיל את קצה סכין קילוף סביב הקצוות של המחבת, להגדיר את המחבת על מתלה תיל, ולאפשר לעוגת הגבינה להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני הצבת לתוך המקרר, וקירור 4 שעות ללילה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
תנורתנור
מחבתמחבת

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Juve Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
זהב חיוור בצבע, זה קאווה יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של לימון הדר ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה קאווה טבע ברוט הוא מאוד תכליתי כי לא מינון הוסיף, ולכן החומציות והבועות לנקות את החיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים מיסו-במרינדה, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' אמון איבריקו.