עוגת גבינה עם חמוציות מעורבבת דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם חלב, מקלות שוקולד קרקרים, קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה חמוצית מעורבלת, עוגת גבינה חמוצית מעורבלת, ו עוגת גבינה מעורבבת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים חמאה 1 ביצה לבן; דופק רק עד בשילוב (לא יוצרים כדור). בחוזקה לחץ על תערובת קרום לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
חלבונים
חמאה
קרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
4
אופים ב 400 במשך 10 דקות; מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
5
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
כדי להכין ציפוי, לשלב 1 1 1/2 כוסות סוכר ואת הבא 3 מרכיבים (באמצעות חמוציות טריות) בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; מבשלים 6 דקות או עד חמוציות פופ תערובת מתעבה. מגניב לגמרי. מערבבים בקליפות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
סוכר
פופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מניחים 1 כוס תערובת חמוציות בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. מוסיפים 1 ביצה לבן. תניח בצד. שמור נשאר 1 1/2 כוסות תערובת חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
8
כדי להכין מילוי, לשלב 1 כוס סוכר וגבינות שמנת; להכות עם מיקסר להגדיר במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
9
להוסיף חלב; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלב
10
להוסיף 5 חלבונים ביצה; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
11
יוצקים תערובת מילוי למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
טפטוף 1 כוס מחית חמוציות מעל תערובת מילוי. מערבולת תערובות יחד באמצעות סכין.
מרכיבים שתצטרך
מחית חמוציות
ציוד שתשתמש בו
סכין
13
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד כמעט להגדיר במרכז. כבה את התנור ופתח חלקית את דלת התנור; השאר עוגת גבינה בתנור 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
הסר מהתנור; להפעיל סכין סביב קצה חיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה לפני ההגשה.