עוגת גבינה חמוצית מעורבלת
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה חמוצית מעורבלת, עוגת גבינה מעורבבת פשטידת דלעת, ו עוגת גבינה עם מערבולת גויאבות..
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה 1 ביצה לבן; דופק רק עד בשילוב (לא יוצרים כדור). בחוזקה לחץ על תערובת קרום לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות; מגניב על מתלה חוט.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
כדי להכין ציפוי, לשלב 1 1 1/2 כוסות סוכר ואת הבא 3 מרכיבים (באמצעות חמוציות טריות) בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; מבשלים 6 דקות או עד חמוציות פופ תערובת מתעבה. מגניב לגמרי. מערבבים בקליפות.
מניחים 1 כוס תערובת חמוציות בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. מוסיפים 1 ביצה לבן. תניח בצד. שמור נשאר 1 1/2 כוסות תערובת חמוציות.
כדי להכין מילוי, לשלב 1 כוס סוכר וגבינות שמנת; להכות עם מיקסר להגדיר במהירות בינונית עד חלקה.
להוסיף חלב; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב.
להוסיף 5 חלבונים ביצה; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב.
יוצקים תערובת מילוי למחבת מוכנה.
טפטוף 1 כוס מחית חמוציות מעל תערובת מילוי. מערבולת תערובות יחד באמצעות סכין.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד כמעט להגדיר במרכז. כבה את התנור ופתח חלקית את דלת התנור; השאר עוגת גבינה בתנור 30 דקות.
הסר מהתנור; להפעיל סכין סביב קצה חיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה לפני ההגשה.
מגישים עם תערובת שמורה 1 1/2 כוסות חמוציות.