אם יש לך קשיו unroasted, מיץ לימון, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זה עובד טוב כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו עוגת גבינה טבעונית בליס אוכמניות, עוגת גבינה אוכמניות טבעונית, ו עוגות גבינה טבעוניות עם אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°. קלות לרסס מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול. הכן את קרום פירור העוגיה ולחץ אותו בחוזקה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גליל פירות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מסננים את קשיו ויוצקים לתוך מעבד מזון או בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את האוכמניות, בננה, טופו, סוכר, שמן קוקוס, קורנפלור, מלח, מיץ לימון ותמצית וניל. מחית עד חלקה מאוד; זה יכול לקחת עד 5 דקות בהתאם הבלנדר שלך.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שמן קוקוס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
(קרטון בלוק)
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את המילוי למחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים את עוגת הגבינה במשך 55 עד 60 דקות, עד העליון הוא נפוח קלות ואת הקצוות של העוגה מתרחקים מן המחבת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר אותו מהתנור ולתת להתקרר על מתלה. בינתיים, להכין את התוספת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לשלב את כל החומרים לציפוי בסיר קטן. ערבוב לעתים קרובות, להביא את התערובת לרתיחה, כך אוכמניות פרץ. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הסר את הציפוי מהחום ושופך אותו על עוגת הגבינה.
8
תן לעוגה להתקרר עד שהיא תהיה בסדר, בערך 30 דקות, ותעטוף אותה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מניחים אותו במקרר להגדיר במשך כ 2 שעות.לאחר שנקבע לחלוטין, לשחרר את המעיין ולפרוס את העוגה עם סכין חדה טבולה במים קרים
מחממים את התנור ל 177° ולרסס קלות צלחת עוגה 9 אינץ ' עם בישול nonstick spray.In מכה ערבוב, לשלב את העוגיה או פירורי גרהם וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גליל פירות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
טפטוף בשמן או במרגרינה מותכת. השתמש בכפית כדי למזג את התערובת ביסודיות כדי להרטיב את הפירורים, טפטוף בחלב הסויה ומערבבים שוב כדי ליצור בצק מתפורר.בצע הוראות מתכון עוגת גבינה מעל.